Снимка и видео chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че

...
Снимка и видео chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Черно море очаква двама чужденци, ще атакува шестицата

Снимка и видео chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че чакат двама чужденци. Той разкри и каква е огромната им цел този сезон.

„ Подготовката ще е единствено във Варна заради понятни аргументи поради пандемията, сложни пътувания. Контролите ще ги обявим по-късно. Дай Боже времето да е положително. Ще упражняваме на Младост и на Албена. На този стадий започваме с 23-има футболисти и трима вратари. Двама индивида на проби ще имаме. Имената им ще бъдат оповестени в допълнение. Знаете, че се разделихме с Дани Кики и Мехди Букаси. Може да преотстъпим някой от по-младите. На проби ще бъдат вътрешен халф и ляв бек, които са чужденци “, съобщи Илиев пред медиите, написа gong.bg.

„ Шест или седем контроли ще имаме. Зависи от времето. Мястото и часа ще се афишират в допълнение. Повечето контроли ще са на Албена. Евентуално последната ще е тук във Варна. Искаме да вкарваме повече от основаните обстановки, това е което ни липсваше първия полусезон. Естествено, в този момент не всичко зависи от нас. В момента сме на седмо място. Със сигурност имаше моменти предходната година, когато се появи, че не сме мечтани в шестицата. Взеха ни точки, които бяха значими за нас. Това не значи, че ще се предадем. Ще се борим да влезем в шестицата “, сподели още наставникът на Черно море.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР